VOIP

GTM VoIP is dé oplossing voor bellen over internet en is beschikbaar in verschillende varianten. Zo is er altijd een oplossing voor uw persoonlijke situatie. Welke variant u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een betrouwbaar netwerk en hoge service tegen zeer voordelige tarieven.

Wat is VoIP?

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol. Simpel gezegd betekent dit spraak (bellen) over het internet. U belt niet meer via het analoge telefoonnetwerk van KPN, maar via het GTM-netwerk. Dit maakt bellen stukken voordeliger en u hebt meer mogelijkheden, terwijl de kwaliteit vergelijkbaar is met ISDN!

Verschillende varianten

GTM VoIP is beschikbaar in de varianten SIP Trunking en Hosted VoIP. Iedere variant heeft zijn eigen mogelijkheden. Zoekt u alleen een betrouwbaar VoIP-netwerk, dan is SIP Trunking een goede keuze. Wilt u gebruikmaken van mogelijkheden als verkort kiezen, wachtrijen en voicemail, dan kiest u voor de Hosted VoIP-oplossing.

Voordelig en gemakkelijk

Met GTM VoIP belt u over internet. Met een internetverbinding bent u al bereikbaar voor de hele wereld. Meer hebt u niet nodig! En komt u er toch even niet uit, dan staat onze serviceafdeling GTM Support altijd voor u klaar. GTM VoIP is niet alleen eenvoudig, maar ook nog eens erg voordelig. Wist u dat u onderling zelfs gratis belt? 

Zoals u het wilt

De oplossingen van GTM zijn volledig schaalbaar. Of u nu één telefoonnummer nodig hebt of honderd, alles is mogelijk! GTM VoIP is er voor iedereen: van particulier en eenmanszaak tot MKB en grote organisaties. Onze oplossingen werken over ADSL, kabel en glasvezel en zijn gemakkelijk op maat te maken.

Waar u maar wilt

Overal waar u een internetverbinding hebt, kunt u bellen via GTM VoIP. En bent u onderweg, maar wilt u wel bereikbaar zijn op uw vaste nummer? Dan schakelt u uw telefoonnummer gewoon door met onze gebruiksvriendelijke mobiele App. Gemak dient tenslotte de mens!

Terug naar overzicht