MOBIELE TELEFONIE

In veel opzichten vormt mobiele telefonie de ruggengraat van elke moderne organisatie. Elke medewerker is direct bereikbaar voor collega’s en externen. Smartphones en andere mobiele devices bieden bovendien de mogelijkheden om altijd en overal te werken. Documenten kunnen worden geraadpleegd en bijeenkomsten worden bijgewoond.

Daar bent u als organisatie al wanneer al uw medewerkers een smartphone hebben. Grote kans dat dit al het geval is. GTM voegt daar nog een aantal handige en unieke diensten aan toe. Diensten die uw organisatie wendbaarder en efficiënter maken. Zowel voor medewerkers die zeer digitaal vaardig zijn, als voor medewerkers die dat niet zijn.

Wij bieden zakelijke simkaarten met de mogelijkheid van voicemail to e-mail. Voicemailberichten worden automatisch naar een gekoppeld e-mailadres gestuurd. Elke simkaart kan bovendien twee telefoonnummers bevatten.

Ook richt u uw eigen telefonische dienstverlening naar buiten toe in. Inclusief keuzemenu’s en doorschakelingen. Dat kunnen wij u vertellen, maar u kunt het ook zelf ervaren. De werking van ons netwerk, onze toestellen en alle bijbehorende functionaliteiten demonstreren wij graag zelf aan u, op een moment dat het u uitkomt.

Kiest u voor mobiele telefonie van GTM? Dan profiteert u van duidelijke voorwaarden, alle producten op één factuur en aantrekkelijke combinatiekortingen bij afname van verschillende producten. Zo heeft u op meerdere manieren voordeel bij de integratie van verschillende producten.

Terug naar overzicht