SNEL INTERNET

Internet en digitale communicatie zijn onlosmakelijk verbonden. Tot op het punt dat we ze bijna als synoniemen beschouwen. GTM biedt internet als onderdeel van onze geïntegreerde communicatie-oplossingen. Daarbij bieden we veel mogelijkheden, uitgaande van uw wensen. Grote kans dat snel internet tot die wensen behoort.

Snel internet is haast een universele wensen van organisaties. En al lang niet meer alleen omdat het prettiger werkt. Waar organisaties steeds verder digitaliseren, worden zij afhankelijker van internet. Bedrijfsprocessen zijn erop ingericht en werk kan niet zonder gedaan worden. Tegelijk vragen zij ook meer van dat internet. Meer processen die van internet afhankelijk zijn, betekent ook een hogere belasting voor het netwerk. Veel organisaties merken dat hun internet trager wordt of zich steeds meer storingen voordoen. Wij hebben daarop het antwoord.

Glasvezel biedt in veel van deze gevallen uitkomst. Maar ook wanneer glasvezel niet mogelijk is – u bent daarin ook afhankelijk van uw vestigingslocatie – kunnen hoge internetsnelheden gerealiseerd worden. Tot wel 200 MBIT over een traditionele ADSL lijn. Zo gaan we uit van wat mogelijk is en dat is in de praktijk best veel. Zo lossen wij uw probleem op en maken we uw organisatie toekomstbestendig. Met sneller internet legt u tenslotte ook de basis voor de onvermijdelijke verdere digitalisering.

Internet van GTM is onderdeel van onze geïntegreerde oplossingen voor digitale communicatie. En het mooie is dat, als u kiest voor zo’n geïntegreerde oplossing, u één overzichtelijke prijs betaalt met daarin een aantrekkelijke combinatiekorting bij inbegrepen.

Terug naar overzicht